Лого жълто
0700 50 190

Обадете се сега!

Професионално боядисване и обновление на интериора в Самоков

Ние сме водеща компания в сферата на ремонтните услуги, която с години успява да удовлетворява очакванията на своите клиенти. Със специализирани екипи, съвременни методи на работа предлагаме комплексни решения, които дават нов живот на Вашия дом. Бояджийските услуги са ключов компонент в процеса на ремонтиране, тъй като те допринасят за свежия и завършен вид на всяко помещение. Правилният избор на цветове и методи на нанасяне може да трансформира атмосферата и да добави уют и стил.

Бояджийски услуги с гаранция за качество – Янчов Ремонти

Качественото боядисване изисква предварителна подготовка на повърхността. В случая  най-напред почистихме като премахнахме  стари остатъци от боя, почистихме  стените от прах, паяжини и мръсотия с помощта на мека четка. Следващият ни ход беше свързан с  шпакловка и грундиране. Логично след това направихме фино шлайфане на шпаклованата повърхност до постигане на гладка и равномерна текстура.

Едва след това нанесохме първия слой боя. За равномерното разпределение на боята използвахме валяк и четка като внимавахме да не станат прекалено дебели слоевете.

Процесът на сушене изисква време и оставяне на първия слой да изсъхне напълно според препоръките на производителя на боята. С цел да бъдем сигурни в качествената си работа извършихме проверка – преглед на повърхността за несъответствия или места, където боята не е покрила добре. Нанесохме допълнителни слоеве боя. Най-накрая направихме почистване и завършване на проекта.

Клиентът ни остана доволен, както и ние от свършената работа. Потърсете ни, за да помогнем и на Вас с боядисването.

Боядисване на стени, Янчов Инженеринг
5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.

Ние можем да осъществим Вашите идеи

Извършваме богат набор от услуги с които вашите идеи могат да станат реалност.

Други наши завършени проекти

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.