Лого жълто
0700 50 190

Обадете се сега!

Ремонт на Апартаменти - Професионално и Качествено

Ние сме фирма за ремонт на апартаменти в София, предлагаща пълен спектър от услуги за преобразяване на Вашия дом. Нашите експерти в ремонт на апартаменти са готови да изпълнят проекта Ви с най-високо качество на изпълнение, независимо дали става въпрос за основен или частичен ремонт. С нас Вие ще получите най-доброто съотношение на цена и качество, както и перфектния нов вид на Вашия апартамент.
ремонти на апартаменти
Ремонт на апартамент

Янчов Ремонти – Вашият надежден партньор в ремонта на апартаменти от 12 години

С над 12 години опит в строителния бранш, Янчов Ремонти е Вашият идеален избор за ремонт на апартаменти. Ние предлагаме разнообразие от услуги, които се адаптират според нуждите на всеки клиент – от реновиране и ремонт на стари апартаменти до обновяване на модерни жилища. Нашите експерти ще Ви консултират и ще предложат най-добрите решения, за да удовлетворят Вашите очаквания, съобразно заложения бюджет.

Защо да изберете нас?

икона 1

Професионализъм

Професионално изпълнение на всички ремонтни проекти, които извършваме.

икона 2

Качество

Следваме най-новите тенденции и технологии за да Ви предложим най-доброто качество.

икона 3

Бързина

За нас времето за изпълнение не оказва влияние на качеството на работата.

Нашите предимства при извършването на услугата ремонт на апартамент

Янчов Ремонти предлага висококачествени услуги при ремонт на апартаменти, благодарение на опитния и професионален екип от майстори, който разбира индивидуалните нужди на всеки клиент. Ние предоставяме комплексно обслужване, което включва проектиране, демонтаж, строителство, инсталации, осигурявайки бързина и ефективност при изпълнение на проектите. Цените ни са конкурентни, а също така предлагаме гаранция за качеството на изпълнените работи. Отзивчивостта и комуникацията с клиентите са ни от първостепенно значение, а също така държим на екологично съзнание и отговорност при реализацията на всички проекти.

ремонти на апартаменти

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.

Цени за Ремонт на апартамент

Тип апартаментЦена на квадратен метър
Голям апартамент50 – 150 лв./м2
Малък апартамент40 – 90 лв./м2
Незавършена къща40 – 120 лв./м2
Голяма къща30 – 100 лв./м2
Къща в града40 – 90 лв./м2
В Янчов Ремонти ние предлагаме конкурентни и прозрачни цени, специално съобразени с индивидуалните нужди и бюджет на всеки клиент. Всяка оферта е подробно обоснована, с цел да осигурим справедливо ценообразуване и доверие между нас и нашите клиенти.

Всички цени са без ДДС. Точната цена може да варира в зависимост от конкретните услуги и използвани материали, и се определя след оглед на място.

Често задавани въпроси за Ремонт на апартамент

Форма за контакт
Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
Builder