Лого жълто
0700 50 190

Обадете се сега!

Бояджийски услуги от Янчов Ремонти - Висококачествено боядисване на вашия дом или офис

Нашата компания Янчов Ремонти предлага професионални бояджийски услуги за вашия дом или офис. Нашите експерти ще се погрижат за пребоядисването на стени, врати и прозорци в стаята или апартамента ви, за да ги направят свежи и нови. Ние използваме само висококачествени бои и материали, за да гарантираме красив и дълготраен резултат. Нашите специалисти са опитни и внимателни при работа, за да се уверят, че всеки проект се изпълнява нормално. Боядисването на стени е наша специалност, но можем да ви помогнем и с други бояджийски услуги. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това как можем да ви помогнем да обновите жилището си с помощта на нашите професионални бояджийски услуги.
бояджийки услуги
Бояджийски услуги

Боядисване на стени с Янчов Ремонти – най-добрият избор за качествени бояджийски услуги

Нашите бояджийски услуги включват боядисване на стени, включително пребоядисване с латексна боя, с опция за ценообразуване на квадратен метър. Ние използваме висококачествени материали и подготвяме повърхността преди боядисване, за да постигнем перфектен резултат. Свържете се с нас, за да започнете процеса на боядисване на стените във Вашия дом или офис. Нашите експерти са на разположение, за да Ви консултират и да помогнат да изберете най-добрата опция за Вас.

Защо да изберете нас?

икона 1

Професионализъм

Професионално изпълнение на всички ремонтни проекти, които извършваме.

икона 2

Качество

Следваме най-новите тенденции и технологии за да Ви предложим най-доброто качество.

икона 3

Бързина

За нас времето за изпълнение не оказва влияние на качеството на работата.

Предимства на бояджийските услуги на Янчов Ремонти – постигнете перфектни резултати

Нашата фирма, Янчов Ремонти се гордее със своите бояджийски услуги и множество предимства, които предоставяме на нашите клиенти. Всяко наше боядисване на стени е извършено с най-висококачествени бои и материали, за да гарантираме красив и дълготраен резултат. Нашите бояджийски експерти имат голям опит в бранша и знаят как да постигнат перфектен резултат при боядисване на стени. Преди да започнем да боядисваме стените, ние внимателно изчистваме, поправяме и изравняваме повърхността, за да гарантираме перфектен финиш.

бояджийки услуги

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.

Цени за Бояджийски услуги

Вид услугаЦена
Боядисване двукратно с латексова боя по стени и тавани , цвят бял, вкл,грундиране18,20 лв кв/м
Грундиране на стари стени и тавани с дълбокопроникващ строителен грунд3,80 лв кв/м
Грундиране на стени и тавани от гипсокартон с хидроизолиращ грунд15,60 лв кв/м
Боядисване на фасади със силикатна боя, цвят бял36 лв кв/м
Боядисване на фасади с акрилатна боя, цвят бял, вкл,грундиране24 лв л/м
Цените варират спрямо сложността. Обявените цени са само за труд.
В Янчов Ремонти предлагаме конкурентни цени за нашите бояджийски услуги и работим с нашите клиенти, за да гарантираме, че цената отразява обема на работата и специфичните изисквания. Нашата прозрачна ценова политика осигурява спокойствие, защото нашите клиенти знаят точно колко ще струва боядисването на техните стени и каква ще бъде крайната цена.

Всички цени са без ДДС. Точната цена може да варира в зависимост от конкретните услуги и използвани материали, и се определя след оглед на място.

Често задавани въпроси за Бояджийски услуги

Форма за контакт
Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
Builder