Лого жълто
0700 50 190

Обадете се сега!

Водоснабдяване и канализация - професионални услуги от Янчов Ремонти

Ние в Янчов Ремонти сме специализирани във водоснабдяване и канализация, предоставяйки професионални услуги за нашите клиенти. Осигуряваме различни видове услуги, включително прокарване на водопровод, ремонт на водопровод,монтаж на водомери, подмяна на водопроводни тръби, изграждане на канализация, ремонт на канализация,почистване на канализация и др. Нашите експерти са обучени да решават всякакви проблеми, свързани с водоснабдяването и канализацията, и гарантират висококачествено изпълнение на всяка задача. Ние сме готови да отговорим на всякакви запитвания и да предложим най-подходящото решение за вас.
вик инсталации

Изграждане на ВИК инсталации – какво трябва да знаете за нашите професионални услуги

Услугата по водоснабдяване и канализация и изграждането на инсталация е съществена за всяка сграда,  тъй като обезпечава доставката на чиста питейна вода и премахването на отпадъци и отработени води. Водопроводните и канализационните системи трябва да бъдат винаги в добро състояние, за да се гарантира безопасността и удобството на всички, които използват сградата.

В Янчов Ремонти предлагаме професионални услуги по водоснабдяване и канализация, включително инсталация, ремонт и поддръжка на водопроводни и канализационни системи. Ние винаги използваме най-добрите материали и инструменти, за да гарантираме висококачественото изпълнение на всяка задача и защита от течове. Предоставяме конкурентни цени за всички наши услуги.

Защо да изберете нас?

икона 1

Професионализъм

Професионално изпълнение на всички ремонтни проекти, които извършваме.

икона 2

Качество

Следваме най-новите тенденции и технологии за да Ви предложим най-доброто качество.

икона 3

Бързина

За нас времето за изпълнение не оказва влияние на качеството на работата.

Защо да изберете Янчов Ремонти за услуги по водоснабдяване и канализация – нашите предимства

Разчитайки на нашите години опит в областта на водоснабдяването и канализацията Янчов Ремонти притежава редица предимства, които правят нашата фирма водещ избор за нашите клиенти. Ние предлагаме персонализирани решения, базирани на индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент.

Нашите професионални експерти винаги са готови да предоставят качествено обслужване и да осигурят бързо и ефективно решаване на проблемите с водоснабдяването и канализацията. Освен това, ние предлагаме конкурентни цени за нашите услуги и използваме най-добрите материали и инструменти, за да гарантираме висококачественото изпълнение на всяка задача.

Ние се стремим да изградим дългосрочни взаимоотношения с клиентите си като предлагаме индивидуално обслужване и надеждни решения за всички проблеми, свързани с водоснабдяването и канализацията в сградата.

 

вик инсталации

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.

Цени за В и К

Вид на услугатаЦена на линеен метър
Направа вътрешна водопроводна инсталация с полипропиленови тръби ф20мм за студена вода, вкл,фитинги26,52 лв
Направа вътрешна водопроводна инсталация с полипропиленови тръби ф25мм за студена вода, вкл,фитинги53,74 лв
Направа вътрешна водопроводна инсталация с полипропиленови тръби Ф20мм за топла вода,вкл,фитинги31,19 лв
Направа вътрешна водопроводна инсталация с полипропиленови тръби Ф25мм за топла вода,вкл,фитинги56,07 лв
Доставка и монтаж на тоалетна чиния, комплект с вградено тоалетно казанче с констр,за закрепване, тоалетно седало и бутон за вграденото казанче1157,46 лв
Доставка и монтаж на стенно тоалетно казанче с арматура331,89 лв
Доставка и монтаж на смесител стенен за умивалник160,34 лв
Доставка и монтаж санитарен умивалник 60см,373,52 лв

Всички цени са без ДДС. Точната цена може да варира в зависимост от конкретните услуги и използвани материали, и се определя след оглед на място.

Често задавани въпроси за В и К

Форма за контакт
Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
Builder