Лого жълто
0700 50 190

Обадете се сега!

Почистете своя офис или магазин с нашите услуги за професионално почистване

Ние предлагаме широк спектър от услуги за професионално почистване за вашата къща или офис, включително пране и почистване на килими, почистване на мека мебел и завеси, почистване на подове (включително заместване на килими и подови настилки), полиране на подове, почистване на стени и тавани, почистване на санитарни възли, бани и кухненски зони, почистване на прозорци и витрини, както и изхвърляне и рециклиране на отпадъци. Нашите професионалисти са обучени да извършват висококачествено почистване, използвайки специални почистващи препарати и оборудване, които гарантират ефективност и безопасност. Ние се грижим за подробности като замърсяванията на мека мебел, килими и завеси, като използваме техниките на пране, полиране, заместване или каквито са необходими, за да постигнем най-добрия резултат.
професионално почистване
Професионално почистване

Нашата услуга за професионално почистване включва широк спектър от дейности, които са насочени към грижата за Вашите търговски обекти. Ние разбираме, че чистите работни места са важни за ефективната работа на Вашите служители и за доброто впечатление на клиентите. Затова нашата услуга за професионално почистване е създадена, за да Ви предостави висококачествено и ефективно почистване на Вашия офис, магазин или друг търговски обект.

Ние сме на разположение, за да направим индивидуална оценка на Вашите потребности за почистване и да създадем персонализиран план за почистване, който отговаря на Вашите изисквания. Нашата цел е да Ви осигурим чиста и приятна работна среда за Вашите служители и клиенти. Свържете се с нас, за да получите повече информация и да заявите нашите услуги за професионално почистване.

Защо да изберете нас?

икона 1

Професионализъм

Професионално изпълнение на всички ремонтни проекти, които извършваме.

икона 2

Качество

Следваме най-новите тенденции и технологии за да Ви предложим най-доброто качество.

икона 3

Бързина

За нас времето за изпълнение не оказва влияние на качеството на работата.

Нашите предимства

Ние сме опитна фирма за професионално почистване, предлагаща широк спектър от услуги на конкурентни цени. Нашите професионалисти използват най-новите технологии и оборудване за постигане на високо качество на услугите. Гъвкавостта ни позволява да предоставяме персонализирани решения, които отговарят на конкретните нужди на нашите клиенти. Освен това сме ангажирани с опазването на околната среда и използваме екологични почистващи препарати и методи, където е възможно. Нашата цел е да Ви предоставим чиста и приятна работна среда.

професионално почистване

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.

Цени за Професионално почистване

УслугаЦена
Почистване на твърди настилки2 лв кв/м
Пране на килими и мокети до 50 кв/м4,5 лв кв/м
Пране на килими и мокети над 50 кв/м3 лв кв/м
Почистване на стъкла1,5 - 3 лв кв/м
Почистване на интериорни врати15 лв бр
Почистване на санитарни помещенияОбадете се за цена
Ние предлагаме конкурентни цени за нашите услуги, които отразяват високото качество и професионализъм на нашите професионалисти и оборудване.

Всички цени са без ДДС. Точната цена може да варира в зависимост от конкретните услуги и използвани материали, и се определя след оглед на място.

Често задавани въпроси за Професионално почистване

Форма за контакт
Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
Builder