Лого жълто
0700 50 190

Обадете се сега!

Мнения за Янчов Инженеринг

Янчов Инженеринг е професионална фирма за ремонтни услуги, която предлага качествени решения за Вашия дом или офис. Ние се стремим да осигурим на нашите клиенти персонализирано обслужване и висококачествени ремонтни услуги, които отговарят на техните изисквания и очаквания. С дългогодишния си опит и експертиза, Янчов Инженеринг се гордее с най-доброто качество на услугите, които предлага на своите клиенти.

5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
Ирина Митева
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
Magda Boyanova
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
Danka lambreva
5/5
Намерих сайта на "Янчов Инженеринг", изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
Dimitrov Ivanov
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
radostina pargova
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.
Евгения Нинова
Play Video