Лого жълто
0700 50 190

Обадете се сега!

Професионални ремонти за вашия дом и офис

В Янчов Ремонти сме ангажирани да осигурим на нашите клиенти професионални ремонтни услуги, които са изпълнени с качество и внимание към детайлите. Ние сме убедени, че сме най-доброто решение за всички Ваши ремонтни нужди. Ние Ви предлагаме персонализирана консултация и проектиране, професионално изпълнение на ремонти и използване на висококачествени материали. С нас можете да бъдете сигурни, че Вашите проекти ще бъдат изпълнени в срок и с качество, като се гарантира вашата пълна удовлетвореност.

5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.
Евгения Нинова
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
radostina pargova
5/5
Намерих сайта на "Янчов Инженеринг", изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
Dimitrov Ivanov

Защо да изберете нас?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

икона 1

Професионализъм

Професионално изпълнение на всички ремонтни проекти, които извършваме.

икона 2

Качество

Следваме най-новите тенденции и технологии за да Ви предложим най-доброто качество.

икона 3

Бързина

За нас времето за изпълнение не оказва влияние на качеството на работата.

Ние можем да осъществим Вашите идеи

Извършваме богат набор от услуги с които вашите идеи могат да станат реалност.