Лого жълто
0700 50 190

Обадете се сега!

Ремонт на баня - професионално възстановяване Янчов Ремонти

Янчов Ремонти е специализирана фирма за ремонт на баня, която предлага професионални услуги за възстановяване на мокрото помещение във Вашия дом. Ние сме екип от опитни майстори, които извършват професионални услуги. Като фирма за ремонти, нашата цел е да Ви осигурим красива, функционална и безопасна баня, която да отговаря на Вашите нужди и желания. Доверете се на нашите професионалисти и се насладете на перфектно ремонтираната си баня.
ремонт на баня
Ремонт на баня

Ремонт на баня – професионално възстановяване Янчов Ремонти

Янчов Ремонти е специализирана фирма за ремонт на баня, която предлага професионални услуги за възстановяване на мокрото помещение във Вашия дом. Ние сме екип от опитни майстори, които извършват професионални услуги. Като фирма за ремонти, нашата цел е да Ви осигурим красива, функционална и безопасна баня, която да отговаря на Вашите потребности и желания. Доверете се на нашите професионалисти и се насладете на перфектно ремонтираната си баня.

Защо да изберете нас?

икона 1

Професионализъм

Професионално изпълнение на всички ремонтни проекти, които извършваме.

икона 2

Качество

Следваме най-новите тенденции и технологии за да Ви предложим най-доброто качество.

икона 3

Бързина

За нас времето за изпълнение не оказва влияние на качеството на работата.

Разберете защо Янчов Ремонти предлага най-добрите услуги за ремонт на баня – индивидуален подход, високо качество и конкурентни цени

Когато изберете Янчов Ремонти за ремонт на Вашата баня, получавате множество предимства. Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент, за да гарантираме, че получавате ремонтна услуга, която отговаря на Вашите нужди и желания. Нашите майстори за баня са професионалисти, които разбират в детайли какви са специфичните изисквания за ремонт на баня и са в състояние да предложат най-доброто решение за Вашата конкретна ситуация.

Ние използваме само висококачествени материали и оборудване, което гарантира, че ремонтът  ще бъде извършен с максимално качество и издръжливост. Нашите услуги за ремонт на баня са конкурентни по цена, без да правим компромиси с качеството на изпълнение.

ремонт на баня

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.

Цени за Ремонт на баня

Следните стандартни дейности са включени в ремонта на баня: премахване на стари плочки, замяна на водопроводни тръби, изграждане на хидроизолация, залепване на нови плочки, монтаж на лайсни, шпакловане и боядисване на тавана, изготвяне на окачен или растарен таван, инсталиране на осветление с лунички, монтаж на тоалетна чиния, душ кабина, смесител, огледало и аксесоари.
Тип баняЦена
Малка баня (около 14 кв.м под и стени)1300 - 1600 лв. за труд
Стандартна баня (около 20 кв.м)2000 - 2500 лв. за труд
Голяма баня (30-35 кв.м)от 3000 лв. за труд
Разбираме, че цената е важен фактор при избора на фирма за ремонт на баня. Затова в Янчов Ремонти предлагаме конкурентни цени за нашите услуги за ремонт на баня, като в същото време запазваме високо качество на изпълнение. Ние осигуряваме ясни оценки на цената преди да започнем работа, за да можете да бъдете сигурни в бюджета си и да изберете най-доброто решение за Вашата баня.

Всички цени са без ДДС. Точната цена може да варира в зависимост от конкретните услуги и използвани материали, и се определя след оглед на място.

Често задавани въпроси за Ремонт на баня

Форма за контакт
Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
Builder