Лепене на плочки - професионални услуги от Янчов Ремонти

Ние в Янчов Ремонти предлагаме професионални услуги за лепене на плочки, фугиране на плочки, редене на плочки в баня и полагане на плочки в други помещения. Нашите опитни майстори извършват всички необходими процеси за качествено полагане на плочки – от подготовката на повърхността до нанасянето на фугите. Ние знаем, че правилното редене на плочките е ключово за една дълготрайна и безупречна работа, затова придаваме максимално внимание на детайлите. Независимо дали става въпрос за ремонт на баня, кухня или друго помещение, в Янчов Ремонти сме на разположение да ви помогнем. Свържете се с нас и ние ще ви осигурим висококачествени услуги.
лепене на плочки
Лепене на плочки

Лепене на плочки – нашите специалисти са готови да Ви помогнат

В Янчов Ремонти предлагаме професионални услуги за лепене на плочки в различни помещения – от бани до кухни, коридори и други. Нашите специалисти имат голям опит в полагането на различни видове плочки, включително теракот, гранитогрес и други. Ние знаем, че качественото лепене на плочки е важен фактор за безопасността и дълготрайността на повърхността, затова придаваме максимално внимание на всеки етап от процеса – от подготовката на повърхността до финалните декоративни детайли. Като клиенти на Янчов Ремонти можете да разчитате на конкурентни цени и гарантирано качество на изпълнение. Ако се нуждаете от лепене на плочки в дома или офиса, свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да изберете подходящите видове плочки и начин на полагане, които да отговарят на Вашите изисквания.

Защо да изберете нас?

икона 1

Професионализъм

Професионално изпълнение на всички ремонтни проекти, които извършваме.

икона 2

Качество

Следваме най-новите тенденции и технологии за да Ви предложим най-доброто качество.

икона 3

Бързина

За нас времето за изпълнение не оказва влияние на качеството на работата.

Нашите предимства при лепене на плочки – качество, точност и професионализъм

В Янчов Ремонти ние сме убедени, че качеството, точността и професионализмът са основните ни предимства, когато става въпрос за лепене на плочки. Нашите специалисти са добре обучени и имат многогодишен опит в областта на ремонта и строителството. Те използват най-добрите материали и инструменти, за да гарантират висококачествено лепене на плочки във всеки дом или офис. В нашата компания знаем, че детайлите са важни, затова се грижим за всеки малък аспект на работата, като се стремим към перфектния резултат накрая. Ние също така осигуряваме конкурентни цени, което прави нашите услуги достъпни за всеки. Като клиент на Янчов Ремонти, Вие можете да бъдете сигурни, че работата ще бъде извършена с високо качество, точност и професионализъм, което ще Ви донесе удовлетворение.

лепене на плочки

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.

Цени за Лепене на плочки

Вид плочкиЦена на труд
Демонтаж на облицовка и настилка от фаянс, теракота и гранитогрес7,55 лв кв/м
Направа на фаянсова облицовка с лепило по стени, цвят бял гланц75,54 лв кв/м
Направа на облицовка с гранитогрес по стъпала и стълбищни площадки с лепило96,30 лв кв/м
Направа первази от гранитогрес по стълбища и стълбищни площадки29,40 лв л/м
Направа на облицовка с теракотни плочки с лепило75,54 лв кв/м
Ние в Янчов Ремонти предоставяме прозрачна информация относно разходите на нашите услуги. Ние се стремим да предложим конкурентни цени, без да компрометираме качеството на нашата работа.

Всички цени са без ДДС. Точната цена може да варира в зависимост от конкретните услуги и използвани материали, и се определя след оглед на място.

Често задавани въпроси за Лепене на плочки

Форма за контакт
Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
Builder