Професионални услуги по Къртене - Янчов Ремонти

Разрушаването на сгради и съоръжения е процес, който изисква голяма точност и професионализъм. В Янчов Ремонти разбираме колко важно е да бъде извършено къртенето на една сграда или част от нея безопасно, бързо и ефективно. Предлагаме висококачествени услуги по къртене на стени, подове, тавани, бани, бетон, плочки и други материали, използвайки най-съвременните технологии и оборудване, за да гарантираме перфектен резултат всеки път. Нашите екипи от специалисти разполагат с голям опит в къртенето на всякакви видове сгради и съоръжения, включително жилищни, търговски, промишлени и други. Извършваме работа както на закрити, така и на открити терени, като винаги следим да съобразим методите на къртене със спецификите на конкретния обект.
къртене
Къртене

Какво представлява услугата къртене

Услугата къртене представлява процес на разрушаване на сграда или част от нея. Това може да включва къртене на стени, подове, тавани, бани, бетон или бетонни конструкции, метални конструкции, плочки и други материали.

Демонтажът на стара или повредена сграда е често необходим за построяване на нова сграда или за извършване на ремонтни дейности. Къртенето на сгради и съоръжения изисква голяма точност и професионализъм като това е основната услуга, която предлагаме в Янчов Ремонти.

Нашите специалисти разполагат с необходимите умения и опит, за да извършат прецизно къртене на всякакъв вид обекти.. При изпълнението, ние използваме най-съвременните методи и инструменти за да гарантираме безопасността на работниците и околната среда.

Защо да изберете нас?

икона 1

Професионализъм

Професионално изпълнение на всички ремонтни проекти, които извършваме.

икона 2

Качество

Следваме най-новите тенденции и технологии за да Ви предложим най-доброто качество.

икона 3

Бързина

За нас времето за изпълнение не оказва влияние на качеството на работата.

Услугата къртене с Янчов Ремонти – Ефективно демонтажно решение за всеки проект

Янчов Ремонти предлага професионални услуги по къртене на високо ниво. Нашите специалисти имат голям опит и знания, използват най-съвременните методи и оборудване и гарантират ефективен и безопасен демонтаж на сгради и съоръжения. Предлагаме персонализирани решения, качествени материали и оборудване и се грижим за безопасността на нашите работници и околната среда. Също така, след като завършим с къртенето, нашите екипи се грижат и за почистването и извозването на строителните отпадъци. Избирайки нас, клиентите получават професионални, надеждни и безопасни услуги.

къртене

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.

Цени за Къртене

Вид на услугатаЦена
Разбиване на неармиран бетон с деб, до 10см38,33 лв кв/м
Разбиване на армиран бетон с деб, над 10см265,55 лв кв/м
Разбиване на стоманобетон с компресорен къртач302,86 лв кв/м
Очукване на бетон с дебелина до 7см11,29 лв кв/м
Цените на услугите по къртене се определят в зависимост от сложността на проекта, типа на сградата и необходимото оборудване за извършване на работата. За да получите подробна информация и оферта за конкретния Ви проект, моля свържете се с нас.

Всички цени са без ДДС. Точната цена може да варира в зависимост от конкретните услуги и използвани материали, и се определя след оглед на място.

Често задавани въпроси за Къртене

Форма за контакт
Моля попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.
Builder