Мазилки за всякакви повърхности от Янчов Ремонти

Нашата мисия е да предоставим на клиентите ни висококачествени услуги, базирани на дългогодишния ни опит и професионализъм. Мазилките играят ключова роля в подготовката на стените и таваните преди боядисване, осигурявайки равномерна и гладка повърхност. Правилно нанесената мазилка не само подобрява визуалния аспект, но и увеличава устойчивостта на стената на външни влияния.

Професионални решения за мазилки в Банкя – качество и дълготрайна защита за дома Ви

Нанасянето на мазилка имаше за цел да изравни и подготви стените и таваните за следващи обработки като боядисване. Техниката на изпълнение следваше тези стъпки:

  • Подготовка на повърхността: Почистихме основата от прах, мазнини, стара боя.
  • Нанасяне на грунд: Грундът нанесохме равномерно с ролка и четка. Той помага за по-добра адхезия и предотвратява прекомерното абсорбиране на вода от мазилката.
  • Приготвяне на смес за мазилката: Смесването винаги трябва да бъде извършено според инструкциите на производителя.
  • Нанасяне на мазилката.

Накрая след като мазилката започна да стяга, извършихме финалното изглаждане за идеално равномерен и гладък завършек.

Направихме и последващ контрол на качествот като проверихме равномерността и дебелината на нанесената мазилка.

След като се убедихме,  че всичко е наред приключихме проекта и оставихме обитателите да се насладят на свършената работа.

Интериорни мазилки, Янчов Инженеринг
5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.

Ние можем да осъществим Вашите идеи

Извършваме богат набор от услуги с които вашите идеи могат да станат реалност.

Други наши завършени проекти

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.