Монтаж на гипсокартон - иновативни идеи и изпълнение от най-висок клас в Банкя

Янчов Ремонти е водеща компания в сферата на ремонтните услуги, която с години опит зад гърба си гарантира безупречно качество и доверие. Монтажът на гипсокартон предлага бърз и ефективен начин за преобразяване на интериора, нашият професионален екип в този проект работи за създаването на уникални архитектурни форми и функционални решения в дома на нашия клиент в Банкя.

Преобразете пространството си с професионални гипсокартонени решения от Янчов Ремонти

Монтажът на гипсокартон, както повечето неща изисква прецизно планиране и измерване като се определят местата на електрическите контакти, прозорците, вратите и другите специфични детайли. След това пристъпваме към рязане на плоскостите с помощта на нож и линия, изрязахме гипсокартонените плоскости според измерените размери. После поставихме профили, които се монтират вертикално и хоризонтално, за да се създаде рамка за гипсокартонените плоскости Самото монтиране на плоскостите се извърши със закрепване чрез винтове на всеки 20-30 см.

Клиентът ни пожела да извършим шпакловка и грундиране. На този етап запълнихме фугите с помощта на шпакловъчна лопатка. Всички места, където са закрепени винтове, също бяха покрити с тънък слой шпакловка. За да се осигури добра адхезия за боята и да се предотврати попиване на влага нанесохме грунд. Когато изсъхна грунда, боядисахме в цвят по желание на клиента.

С това сложихме край на изпълнението на проекта и поставихме началото на създаването на лоялен клиент от Банкя.

Монтаж на гипсокартон, Янчов Инженеринг
5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.

Ние можем да осъществим Вашите идеи

Извършваме богат набор от услуги с които вашите идеи могат да станат реалност.

Други наши завършени проекти

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.