Остъкляване на тераса с професионално решение в София

При нас ще откриете иновативни решения, перфекционизъм във всеки детайл и стремеж към безупречност. Нашият възложител от София ни се довери и направихме преобразяване на терасата му. Остъкляването на тераса представлява идеалния начин да преобразите своето открито пространство в уютен и функционален кът, защитен от атмосферни условия, но и осигурява допълнително удобство и практичност.

Перфектно остъклено пространство – превърнете терасата си в уютен кът с Янчов Ремонти

Остъкляването или популярното още като преустройство на терасата е процес, който задължително трябва да се възложи на професионалисти, тъй като има известни законодателни особености при прилагането му. След като всичко беше в синхрон със законодателната уредба започнахме с подготовка на мястото. За целта почистихме терасата като премахнахме на всички предмети от терасата. Извършихме точни измервания на всяка част на терасата, където ще се поставят стъклените панели. Направихме проверка на терасата за евентуални повреди или слаби места, които могат да изискват допълнителни ремонти или подкрепа преди монтажа.

Следващият етап се състоеше в избор на материали. После започнахме с монтажа на стъклените панели и профили. Внимателно поставихме стъклените панели в профилите.

Извършихме проверка и се убедихме, че всички механизми за отваряне, заключване и движение на стъклените панели функционират правилно и без проблеми. Накрая почистихме работното пространство и въведохме “обекта в експлоатация”.

Щастливи сме, че изпълнихме успешно възложения проект и спечелихме още един удовлетворен клиент.

Остъкляване на тераса, Янчов Инженеринг
5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.

Ние можем да осъществим Вашите идеи

Извършваме богат набор от услуги с които вашите идеи могат да станат реалност.

Други наши завършени проекти

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.