Предизвикателството наречено основен ремонт, изпълнено успешно от Янчов Ремонти в София

Основният ремонт може да бъде голямо предизвикателство, особено ако не изберете правилните материали и опитни специалисти. Един от нашите верни клиенти от София ни повери ремонта на своето жилище. Успешно осъществихме редица действия в банята като демонтаж на стари елементи, полагане на замазки, ВИК и електро инсталации, както и облицовка на стените. Кухнята също претърпя ремонтни промени. В спалните пространства основното внимание беше насочено към премахване на старите тапети, последвано от нанасяне на грунд и ново боядисване.

Професионален ремонт от кухнята до спалнята с внимание към детайла и качеството

При изпълнение на ремонтните дейности в кухнята, хола и спалните, първата стъпка беше подготовката на повърхността за следващите действия. След това по тавана бяха монтирани листове от гипсокартон, което допълнително подобри термоизолацията и акустиката на стаите благодарение на вложената вата. Шпакловката се нанасяше в два слоя, като всяка ръка се изсушаваше добре преди следващата. Фино шлайфане на стените гарантираше гладка и равна повърхност, готова за последващото нанасяне на грунд и боя. Клиентът имаше свободата да избере конкретния цвят и нюанс, който отговаряше на неговите предпочитания и визия за пространството.

Електрическите табла бяха подменени, като беше съобразено да имат необходимата защита. Направихме и ново окабеляване, поставихме нови контакти и ключове и монтирахме нови осветителни тела.

По време на целия ремонтен процес, особено внимание беше обърнато към ефективното събиране и управление на строителните отпадъци. Редовно те бяха транспортирани до регламентирани депа за отпадъци, което гарантираше, че екологичният баланс на околната среда няма да бъде нарушен.

След извършените ремонтни дейности, нашият обект беше предаден на клиента в безупречно състояние, придържайки се към най-високите стандарти на качество и професионализъм.

Ремонт на апартамент, Янчов Инженеринг
5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.

Ние можем да осъществим Вашите идеи

Извършваме богат набор от услуги с които вашите идеи могат да станат реалност.

Други наши завършени проекти

Бързо запитване

Оставете име и телефон и ние ще Ви се обадим.